Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2021, 9:36
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Niekedy som sa vrátil domov sám, niekedy ma priniesla polícia. Loko a Rytmus rapujú svojim blízkym do neba

Niekedy som sa vrátil domov sám, niekedy ma priniesla polícia. Loko a Rytmus rapujú svojim blízkym do neba
Zdroj: se svolením Matúše Zeťáka
NEWS LOKO LOKO RYTMUS
Uložiť Uložené

Loko Loko a Rytmus na druhej spolupráci za jeden rok. Skladbu Padá lístie venovali tým, s ktorými už nemôžu byť.

Rytmus a Loko Loko vydávajú novinku s názvom Padá lístie. Ide o ich druhú spoločnú skladbu za jeden rok, vzhľadom na obrovský úspech tracku Kool G rap je však pochopiteľné, že mali ambíciu nadviazať ďalším videosinglom.

Tentoraz prichádzajú s témou z úplne iného súdka. V skladbe sa prihovárajú svojim najbližším, ktorí na nich v živote mali obrovský vplyv, ale už nie sú medzi nami. V prípade Rytmusa teda ide v porovnaní so slohou o mafiánoch o absolútny protipól a zároveň aj o dosť špecifickú polohu, ktorá môže fanúšikom pripomínať napríklad obdobie vydania albumu Král

Loko skladbu zaradil aj na svoj najnovší album s názvom Doživotne, ktorý si už teraz môžeš vypočuť na streamovacích službách. 

Už tradične sme sa dočkali aj sprievodného vizuálu, v ktorom nechýbajú najbližší ľudia autora skladby a Rytmus rapujúci z bratislavského pamätníka. 

O niekoľko dní vydá nový projekt aj Kontrafakt, a tak majú fanúšikovia k dispozícii poslednú ochutnávku z Rytmusových nealbumových slôh. 

Domov
Zdieľať
Diskusia