Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2021, 8:37
Čas čítania 0:36
Tímea Krauszová

Premena Roberta Pattinsona na Batmana je neuveriteľná a ako z inej planéty, tvrdí jeho kolegyňa Zoë Kravitz

Premena Roberta Pattinsona na Batmana je neuveriteľná a ako z inej planéty, tvrdí jeho kolegyňa Zoë Kravitz
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE BATMAN
Uložiť Uložené

Herečka je z výkonu svojho kolegu nadšená.

Herečka Zoë Kravitz vraví, že máme poriadny dôvod tešiť sa na nového Batmana. Stvárňuje ho Robert Pattinson (Twilight sága, Tenet), ktorý je podľa Kravitz vo svojej úlohe fantastický. V rozhovore pre Variety povedala, že už videla malú časť očakávaného filmu a výkon jej kolegu ju vraj dostal do kolien.

Dokonalý Batman?

Podľa Kravitz je Pattinson  na rolu Batmana priam stvorený. „Je neuveriteľný. Jeho premena je akoby z inej planéty,“ povedala. Dúfa, že sa film bude fanúšikom páčiť, pretože na ňom tvrdo pracovali, a režisérovi Mattovi Reevesovi by dopriala poriadnu dovolenku.

Zoë Kravitz vo filme stvárňuje Seliny Kyle, teda Catwoman. Pripravovaný film The Batman má premiéru naplánovanú na 4. marca 2022.

Gotham bude v novej verzii príbehu extrémne temným a nebezpečným miestom. Ľudia budú skutočne umierať a Batman už nemá chuť zaobchádzať s gaunermi v rukavičkách. Jedného z nich svojimi päsťami absolútne zdevastuje a na otázku, čo je zač, ležérne odpovie, že pomsta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia