Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2021, 16:47
Čas čítania 1:36
Martin Adam Pavlík

Nechápem, prečo sa na mňa kydá hnoj, vraví Leo Brichta. Priblížil svoj prestup z Oktagonu do RFA

Nechápem, prečo sa na mňa kydá hnoj, vraví Leo Brichta. Priblížil svoj prestup z Oktagonu do RFA
Zdroj: OKTAGON MMA
ZAUJÍMAVOSTI LEO BRICHTA MMA OKTAGON MMA RFA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Český bojovník prelomil mlčanie.

Nová organizácia zameraná na zmiešané bojové umenia s názvom Real Fight Arena (RFA) na svoju stranu zbiera bojovníkov a jedným z najväčších skalpov je aj český talent Leo Brichta, ktorý mal osem výhier v rade a nechýbalo mu tak veľa k titulovej bitke o kráľa ľahkej váhy v organizácii Oktagon MMA. K svojmu prestupu do RFA sa bojovník konečne bližšie vyjadril na svojom Instagrame, píše portál MMA Fanatik.

Jeho prestup vyvolal na MMA scéne rozruch aj preto, že podľa spolumajiteľa Oktagonu Ondřeja Novotného má Brichta stále ešte platnú zmluvu s Oktagonom na jeden zápas, a preto celú vec už riešia právnici. Len prednedávnom Sportnet uviedol, že aj to, že Brichta nedostal v poslednom čase šancu zápasiť o opasok, bolo jedným z dôvodov prestupu ku konkurencii, no vraj to nebolo iba o tom. „Potreboval som už zmenu, nový impulz,“ povedal vtedy Čech. 

„Chcel by som sa len rýchlo vyjadriť k Oktagonu. Väčšinou bolo vždy všetko v pohode, dokonca Oktagon Underground bola najobľúbenejšia časť môjho života. Bola to jedna z mojich najlepších akcií, čo som zažil. Ale teraz pred posledným zápasom tam boli nejaké finty. Hovorilo sa, že som odmietol zápas, a to nie je pravda. Teda hovoril som, že ten zápas zoberiem, ale že chcem získať za ten zápas viac peňazí, priblížil pred pár dňami situáciu zápasník.

„Neviem, prečo by som mal zápasiť za zhruba 3-tisíc eur, keď ten súper dostane viac ako dvojnásobok čo ja. Takže som povedal, že chcem rovnaké peniaze, a to, samozrejme, nevyšlo, tak mi doniesli tohto súpera. Asi sa počítalo, že ma tento Francúz porazí alebo ja neviem, a to sa proste nestalo. Zrazu po zápase, že ak podpíšem novú zmluvu, tak dostanem za tohto Lapilusa nové peniaze, ale to sa nerobí po zápase, keď podpíšem novú zmluvu,“ pokračoval Brichta. 

„Prečo som nedostal novú zmluvu už pred tým zápasom? pýtal sa Brichta, ktorý dodal, že nevie, prečo sa naňho teraz „kydá hnoj“. „Prečo sa ku mne niekto takto správa? Pritom som nikdy nič také nerobil, vždy som bol v pohode. Komunikácia, vždy to bolo v pohode a vlastne ešte jeden zápas v Oktagone mám. Neviem, tak ja som pripravený. Ja zápasiť pokojne môžem, povedal sklamane bojovník.

„S RFA som bol iba dohodnutý, že len čo skončím v Oktagone, tak budem zápasiť tam. Ponúkli mi nové podmienky, mne sa tie podmienky páčili a budem tam mať aj nový manažment, takže sa mi celkovo ten koncept páčil, dodal k celej veci Brichta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia