Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. novembra 2021, 18:32
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Rýpal do mňa celý rok a na konci oblizoval podlahu. Attila Végh reaguje na provokácie Karlosa Vémolu o boxerskom zápase

Rýpal do mňa celý rok a na konci oblizoval podlahu. Attila Végh reaguje na provokácie Karlosa Vémolu o boxerskom zápase
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Végh opäť dáva Vémolovi pocítiť, že ublížiť vie aj mimo oktagónu.

Attilu Végha čaká po dvojročnej pauze ďalší veľký zápas, tentoraz však netradične v boxerskom ringu. Jeho súperom bude Američan Newton. Keď sa túto správu dozvedel Karlos Vémola, ktorý sa dlhodobo uchádza o odvetu so slovenským šampiónom, reagoval ironicky: „Videl som, že Attilka sa chystá na box s nejakým dôchodcom z Ameriky,“ povedal Čech v živom vysielaní. Upozornil na to portál Športky.

Attila Végh si nenechal ujsť príležitosť a svojmu rivalovi odpovedal svojsky. „Môže do mňa rýpať. Pred naším zápasom do mňa rýpal rok a na konci dňa oblizoval podlahu. Keby som počúval ľudí ako Karlos, nebol by som tam, kde som. Momentálne by sa mal sústrediť na svoj návrat. Prajem mu, nech sa čo najskôr uzdraví,“ dodal Végh. Karlos Vémola zrušil aj najbližší zápas s Pirátom na Oktagone 30, keďže sa mu ruka po operácii hojí veľmi pomaly. 

Nie je to prvýkrát, čo si slovenský MMA zápasník takto z kolegu uťahuje. „Odkedy som ho trafil, more, tak sa asi zmenil úplne celý. Si myslí asi, že je Ace Ventura,“ žartoval nedávno Attila, reagujúc na video, kde Karlos kŕmi zverinec, ktorý doma chová. 

Odporúčané
Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník 11. apríla 2024, 16:30

Attila Végh sa v decembri 2021 pobije v organizácii FNC. O boxerský zápas sa uchádzal už pred pandémiou, preto je rád, že sa ho podarilo zorganizovať. „Sníval som o tom, že si to vyskúšam aj v boxerskom ringu, dostal som možnosť zápasiť so seberovným súperom, s ktorým som mal už dva zápasy,“ skonštatoval Attila.

Domov
Zdieľať
Diskusia