Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2021, 17:02
Čas čítania 1:16
Viktor Kniš

Kolagén, CBD a oblečenie chvíľu počkajú. Známy primár vyzýva influencerov, aby pomohli v očkovacej kampani

NEWS INFLUENCERI KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Primár interného oddelenia NsP Považská Bystrica Milan Kulkovský vyzýva známe osobnosti, aby pomohli zdravotníkom presvedčiť širokú verejnosť.

Primár Milan Kulkovský vyzýva známe osobnosti Slovenska, aby sa pridali k Petre Vlhovej, ktorá využila svoj vplyv a verejnosti dala na známosť, že sa bez zbytočných rečí dala zaočkovať. 

„Budem rád, ak sa ku kráľovnej nášho športu pridajú aj ďalší športovci, umelci a verejne známe osobnosti. Hoci by mali občania veriť nám lekárom a vedcom, sú to práve osobnosti, ktoré majú tu moc ovplyvňovať verejnú mienku,“ uviedol Kulkovský.

Lekár tvrdí, že ak dôveryhodné osobnosti z regiónov propagujú očkovanie, s veľkou pravdepodobnosťou sa podarí zvýšiť záujem o vakcínu proti koronavírusu. Nedávno sa dal v Považskej Bystrici, kde primár pôsobí, zaočkovať umelec Miloš Rác. Zároveň daroval tamojšiemu centru obraz, ktorý dostane jeden z provoočkovaných. Okrem toho Kulkovský poprosil spoluobčanov, aby pomohli zvýšiť zaočkovanosť ľudí nad 50 rokov, aby okres získal žolíka, ktorý mu umožní dostať sa z čiernej farby covid automatu.

„Po zverejnení mojej výzvy a určite aj pod vplyvom očakávania sťažených podmienok pre neočkovaných bolo v očkovacom centre v našej nemocnici za posledné tri dni podaných 284 prvých dávok, dnes rekordných 158. Som nadšený,“ tvrdí primár Kulkovský.

Domov
Zdieľať
Diskusia