Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. novembra 2021, 8:13
Čas čítania 0:54
Ema Stanovská

Taylor Swift prichádza s krátkym filmom. Zahrajú si v ňom hviezdy zo seriálov Stranger Things a Teen Wolf

Taylor Swift prichádza s krátkym filmom. Zahrajú si v ňom hviezdy zo seriálov Stranger Things a Teen Wolf
Zdroj: Flickr/Sebastian Vital/volně k užití
NEWS TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Speváčka bude hlavná hviezda, scenáristka aj režisérka.

V čase, keď Taylor Swift vychádza nový album Red (Taylor's Version), prichádza speváčka s ďalším prekvapením. Na Twitteri oznámila, že k svojej piesni All Too Well chystá krátky, 10-minútový film s rovnomenným názvom, v ktorom bude figurovať nielen ako hlavná herečka, ale bude aj jeho scenáristkou a režisérkou.

„Natočený na 35 mm film v spolupráci s úžasnou kameramankou Rinou Yang. K filmu zorganizujte párty alebo si vezmite deku a schúľte sa do klbka. Akokoľvek ho len chcete pozerať, krátky film All Too Well vyjde zajtra na Youtube o 19.00 h,“ napísala včera popová hviezda na Twitteri.

Okrem Taylor budú hlavnými hviezdami filmu herečka sci-fi seriálu Stranger Things Sadie Sink a herec Dylan O’Brien, ktorý si zahral v televíznom seriáli Teen Wolf. Portál Parade píše, že pre herečku Sink to je osudová úloha – raz sa totiž vyjadrila, že pieseň All Too Well je jej obľúbenou skladbou. „Je to všetko, čo som kedy chcela. Ani neviete, ako veľmi sa teším,“ povedala hviezda Netflixu.

Slovákom bude film k dispozícii na Youtube 13. novembra o 1.00 h v noci na tomto linku.

Domov
Zdieľať
Diskusia