Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2021, 9:44
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Slovanisti „fandili“ svojim na štadióne Trenčína napriek zákazu. Trest za bitku sa ukázal ako nefunkčný

NEWS ŠK SLOVAN BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Víťazstvo Slovana v Trenčíne 3 : 2 si nenechali ujsť ani priaznivci belasých. Na zápas si kúpili lístky cez internet.

Fanúšikovia Slovana sa napriek zákazu zúčastnili na futbalovom zápase v Trenčíne. Boli tak svedkami víťazstva belasých 3 : 2, a to aj napriek tomu, že disciplinárna komisia SFZ udelila Slovanu Bratislava ochranné opatrenie spočívajúce v zákaze pre klub objednať si vstupenky u súpera na štyri najbližšie súťažné stretnutia Fortuna ligy. Upozornila na to RTVS

Fanúšikovia hostí sa na štadión dostali tak, že si kúpili lístky cez predajcu na internete, pretože zákaz platí iba pre klub, ktorý nemôže nakupovať vstupenky. Samotné opatrenie sa teda ukázalo ako neefektívne. Zápas sa však tentoraz niesol v pokojnejšom duchu. 

„V najvyhrotenejších momentoch sme pred nich postavili organizátorov aj bezpečnostnú službu a upozornili sme ich, že ak budú pokračovať, budú vyvedení zo štadióna,“ povedal pre RTVS PR manažér trenčianskeho klubu.

Disciplinárna komisia rozdala tresty v priebehu uplynulého týždňa. Futbalový klub Spartak Trnava musí zaplatiť pokutu 35-tisíc eur za incidenty počas zápasu so Slovanom Bratislava. Slovan bude musieť zaplatiť pokutu 20-tisíc eur.  

Domov
Zdieľať
Diskusia