Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2021, 8:33
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Samey sa ozýva z dubajskej púšte, s tajomným dievčaťom brázdi piesok aj vlny v klipe k hitu Aha

NEWS SAMEY
Uložiť Uložené

O videoklip zo Spojených arabských emirátov sa postaral známy pražský režisér Flashfaker.

Po vodíkovom autobuse zanecháva Slovensko v Dubaji ďalšiu stopu, tentoraz rapového charakteru. Zo Spojených arabských emirátov si raper Samey odniesol nový videoklip k jednej z najobľúbenejších skladieb z najnovšieho albumu. Skladba Aha má na streamovacej službe Spotify už skoro 400-tisíc vypočutí, a tak prirodzene dopĺňa dvojicu ďalších hitov Farebná preliezka a Breeze, ktoré už klipy majú.

O ten najnovší sa postaral známy pražský režisér Flashfaker, ktorý sa okrem iného preslávil klipom pre Lil Xana. V minulosti bol aj dvorným režisérom chalanov z Milion Plus, jeho devízou sú i veľké komerčné projekty.  

Sameyov najnovší album Anarchia uzrel svetlo sveta pred pár týždňami, zatiaľ s ním však nemal možnosť zahrať turné ani väčšiu sériu koncertov vzhľadom na aktuálnu situáciu. 

Samey tvrdí, že slovo anarchia dnes už z jeho pohľadu nemá politicky zafarbený význam a už vôbec nie je o ľudskom egu, práve naopak, spája si ho s láskou a pochopením. Aj preto nahral k albumu krátke vysvetlenie a umiestnil ho na úplný úvod projektu, aby mali možnosť utriediť si myšlienky aj tí, ktorí očakávali, že sa im člen Haha Crew prihovorí ako protisystémový pankáč. 

Odporúčané
KVÍZ: Je autorom tohto textu Samey alebo iný slovenský raper?    KVÍZ: Je autorom tohto textu Samey alebo iný slovenský raper? 21. septembra 2023, 14:00

„Aby si ľudia nemysleli, že chcem, aby šli rozbíjať výklady a páliť vlajku. Chcel som očistiť spoločnosťou zaužívaný význam slova anarchia a nechať ľudí zamyslieť sa nad ním,“ vysvetľuje v našom rozhovore Samey.

Domov
Zdieľať
Diskusia