Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2021, 17:25
Čas čítania 0:39
Adam Novosad

Za Košicami zaťal muž sekerou do hlavy žene, ktorú chcel zabiť. Polícia ho vypátrala do 20 minút, obeť je v umelom spánku

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Polícia bola privolaná do obce Veľká Ida, kde sa odohral brutálny útok sekerou.

Na východe Slovenska sa odohral incident, počas ktorého muž zaťal žene sekerou do hlavy. Na ženu v obci Veľká Ida zaútočil 26-ročný muž, ktorý ju chcel podľa doteraz zistených informácií zavraždiť.

„Podľa doterajšieho vyšetrovania v podvečer v blízkosti jedného z rodinných domov v obci Veľká Ida v okrese Košice-okolie zaťal čepeľou sekery do oblasti hlavy 48-ročnej žene v úmysle spôsobiť jej smrť,“ konštatujú policajti v statuse na sociálnej sieti Facebook.

Našťastie sa mužovi skutok nepodarilo dokonať, ale ženu sekerou vážne zranil a skončila v nemocnici v umelom spánku.

„Polícia do 20 minút od spáchania tohto činu podozrivého muža vypátrala a obmedzila na osobnej slobode v miestnej osade. Tiež bola zaistená sekera, ktorou útočil,“ uvádza polícia.

V tejto chvíli je útočník v rukách polície v celej policajného zaistenia a zrejme poputuje do väzby. „Po dokázaní viny obvinenému mužovi za tento obzvlášť závažný zločin hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov,“ zakončuje status polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia