Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2021, 11:43
Čas čítania 1:02
Martin Adam Pavlík

The Beatles sa rozpadli kvôli Lennonovi, vraví dnes McCartney po tom, čo bol roky označovaný za pôvodného „lámača“ kapely

The Beatles sa rozpadli kvôli Lennonovi, vraví dnes McCartney po tom, čo bol roky označovaný za pôvodného „lámača“ kapely
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
NEWS JOHN LENNON JOHN LENNON THE BEATLES
Uložiť Uložené

McCartney chce po dlhých rokoch uviesť veci na pravú mieru.

Ako uvádza Guardian, hudobník Paul McCartney v podrobnom rozhovore, ktorý vyjde v epizóde novej série rozhovorov BBC Radio 4 This Cultural Life (bude odvysielaná koncom tohto mesiaca), prezradil, že nie je tým, kvôli komu sa legendárna rokenrolová kapela The Beatles rozpadla. 

„Nie som ten, kto vyvolal rozpad. John jedného dňa vošiel do miestnosti a povedal, že odchádza z Beatles. Je to podnecovanie rozpadu kapely alebo nie?“ Prezradil aj, že išlo o najťažšie obdobie jeho života. „Bola to moja kapela, bola to moja práca, toto bol môj život, takže som chcel, aby pokračovala,“ dodal v úprimnom rozhovore.

Domov
Zdieľať
Diskusia