Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2021, 20:35
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

The Rock vydal prvý rapový track. V motivačnej skladbe rapuje o svojej rase a nakopaných zadkoch

The Rock vydal prvý rapový track. V motivačnej skladbe rapuje o svojej rase a nakopaných zadkoch
Zdroj: Flickr/Aarón Sánchez/volně k užití
OSOBNOSTI DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON RAP
Uložiť Uložené

Na skladbe mu sekundujú známe americké rapové mená.

Dwayne Johnson, známy aj ako The Rock, Hollywoodu už niekoľkokrát dokázal, že je multitalentovaná osobnosť. V minulosti si vyskúšal profesionálnu wrestlingovú kariéru pod taktovkou WWE, americký futbal, herectvo a filmárčinu, kulturistiku, biznis a vlastnú značku tequily, športového oblečenia či energeťákov, no po novom zabŕdol do rapovej sféry.

The Rock totiž prekvapil svojich fanúšikov debutovou rapovou skladbou s názvom Face Off. Rapový track vyšiel na kanáli legendárneho rapera Tech N9ne-a, ktorému patrí prvá sloha. O refrén sa postaral Krizz Kaliko. Ďalšie slohy majú na starosti Joey Cool a King Iso. Práve posledná sloha patrí Dwaynovi Johnsonovi (začína v 2. minúte a 58. sekunde).

„Napumpovaní a pokorní. S mojimi bratmi sme vydali moju historicky prvú rapovú skladbu. Je mi cťou, že som mohol pridať trochu ,Rockového‘ benzínu do ich požiaru. Som nadšený, že si môžete vypočuť moju skladbu, myslím si, že ju rozkopete,“ napísal The Rock tesne pred tým, ako sa skladba dostala na streamovacie platformy.

Odporúčané
REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš 12. apríla 2024, 10:30

Skladba má klasický motivačný náboj a hollywoodska hviezda vo svojej časti rapuje o svojej rase, kultúre, ale aj o nakopávaní zadkov. Rapuje tiež o vytrvaní, tvrdej práci a cvičení. Skladbu si môžeš vypočuť na Youtube, ale aj na streamovacích platformách ako Spotify či Apple Music.

Domov
Zdieľať
Diskusia