Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2021, 10:45
Čas čítania 1:28
Adam Novosad

Internet sa vysmieva Facebooku za to, že nefungoval. Influenceri už sú späť na trhu práce, Mark Zuckerberg si šiel zatancovať

Internet sa vysmieva Facebooku za to, že nefungoval. Influenceri už sú späť na trhu práce, Mark Zuckerberg si šiel zatancovať
Zdroj: Getty Images/Chip Somodevilla
NEWS FACEBOOK
Uložiť Uložené

Facebook zažil najhorší výpadok od roku 2019, za čo si vyslúžil hromadný výsmech.

Sociálna sieť Facebook spoločne s Instagramom či aplikáciou Whatsapp zažila za posledný deň najväčší výpadok od roku 2019, keď problém trval skoro 24 hodín. Dlhý výpadok zažil predtým až v roku 2008.

V roku 2021, keď množstvo ľudí a biznisov nedokáže bez Facebooku či Instagramu fungovať, sa musel šéf firmy Mark Zuckerberg ospravedlňovať, že služba tentoraz sklamala dôveru, ktorú do nej všetci používatelia vkladajú.

Odporúčané
Facebook znovu funguje. Čo sa stalo, keď dlhé hodiny nešiel? Firma sa ospravedlnila, poznáme už aj možného vinníka výpadku Facebook znovu funguje. Čo sa stalo, keď dlhé hodiny nešiel? Firma sa ospravedlnila, poznáme už aj možného vinníka výpadku 5. októbra 2021, 7:36

Bez väčších problémov však v čase výpadku Facebooku fungovala sociálna sieť Twitter, kde sa pomaly zhromaždili všetci frustrovaní používatelia. Vďaka zmyslu pre humor si začali z nefunkčného Facebooku uťahovať, a tak na Twitteri pribúdali vtipné mémové obrázky o tom, ako Twitter drží celý internet nad vodou, zatiaľ čo Facebook to vzdal.

Aj keď Facebook v utorok ráno opäť začal fungovať, nezaobišlo sa to bez komplikácií a viacero funkcií aj naďalej nepracuje správne, ba čo viac, množstvo ľudí sa na Facebook nevie dostať prostredníctvom počítača, ale len cez mobilnú aplikáciu. Tentoraz si zrejme Mark Zuckerberg aj Facebook ironický výsmech od Twitteru, Netflixu a miliónov ľudí zaslúžili.

facebook
Zdroj: Facebook/Zomri, Živím sa tvorením meme obrázkov
Domov
Zdieľať
Diskusia