Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2021, 11:46
Čas čítania 1:01
Daniel Mikolášik

Neočkovaní, mnohým ste urobili zo života peklo, odkázala umierajúca profesorka. Podľa konšpirátorov ju zabila tretia dávka vakcíny

NEWS HOAXY
Uložiť Uložené

Slovenská polícia hoax okamžite vyvrátila.

Internetom sa opäť šíril nebezpečný hoax týkajúci sa očkovania proti koronavírusu. Hovorí o smrti uznávanej americkej profesorky Karen Croakovej Heislerovej, ktorá len pred pár dňami zomrela. Podľa konšpirátorov totiž za jej smrť môže tretia dávka vakcíny, čo však slovenská polícia promptne vyvrátila.

„Facebookový profil ‚JUDr. Marek Géci za Slovensko, za občanov‘ uverejnil status, v ktorom poukazuje na smrť uznávanej profesorky na Univerzite Notre Dame v USA Karen Croakovej Heislerovej, zástankyne očkovania a korona opatrení, a to po tretej dávke vakcíny,“ píše polícia.

Profil konšpirátora údajne patrí niekdajšiemu kandidátovi Kotlebovej ĽSNS a právnikovi Marekovi Gécimu, ktorého raper Moloch Vlavo v minulosti podporil skladbou s videoklipom, za čo si v tom čase vyslúžil kritiku od mnohých rapových kolegov. Géci sa v konšpiračnom príspevku pýta, či to znova „bude iba náhoda“ a či to hodia „na iný zdravotný problém“.

Domov
Zdieľať
Diskusia