Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2021, 19:18
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Manžel Plačkovej René Strausz na Instagrame: Boli to najhoršie 4 dni v mojom živote

OSOBNOSTI ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

René Strausz sa krátko pred siedmou večer prihlásil v rámci živého vysielania na Instagrame. Sledovalo ho približne 30-tisíc Slovákov.

René Strausz sa pár hodín po prepustení prihlásil na svojom instagramovom profile. Sledovateľov informoval, že si bol po telefón a nemá v pláne vyjadrovať sa k samotnému skutku. 

„Boli to moje najhoršie štyri dni v živote,“ povedal svojim sledovateľom zlomeným hlasom. Viacerí ho žiadali, aby situáciu zo svojho pohľadu vysvetlil. Keďže je aj naďalej obvinený z účasti v organizovanej zločineckej skupine, ktorá údajne páchala drogovú trestnú činnosť, bude musieť byť zdržanlivý. 

„Dávajte si pozor, s kým sa stretávate, lebo na nich môžete doplatiť,“ povedal. Sledovateľov vyzval, aby si vážili slobodu. 

Dodal, že si teraz musí ísť vybaviť osobné veci a pôjde sa najesť, pretože 4 dni nejedol. Fanúšikom sa prihlási neskôr v rámci instagramových príbehov. Krátko nato už pripomína súťaž o telefóny.

Živé vysielanie sledovalo viac ako 30-tisíc divákov. 

René Rendy
Zdroj: Instagram/René Rendy
Domov
Zdieľať
Diskusia