Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2021, 19:52
Čas čítania 0:52
Tímea Krauszová

Elon Musk posiela Jeffovi Bezosovi striebornú medailu. Vysmieva sa mu za to, že ho predbehol v rebríčku najbohatších ľudí

Elon Musk posiela Jeffovi Bezosovi striebornú medailu. Vysmieva sa mu za to, že ho predbehol v rebríčku najbohatších ľudí
Zdroj: Getty Images/David Ryder, Pascal Le Segretain
NEWS ELON MUSK JEFF BEZOS
Uložiť Uložené

Bezosovi plánuje poslať obrovskú sochu číslice 2 a striebornú medailu.

Od pondelka je Elon Musk v histórii len tretím človekom, ktorému sa podarilo nahonobiť majetok vo výške viac ako dvesto miliárd dolárov podľa informácií Forbesu. Prekonal tak aj zakladateľa Amazonu a donedávna najbohatšieho človeka na planéte Jeffa Bezosa. Svoje prvenstvo chce osláviť trochu drzým gestom: Bezosovi plánuje poslať obrovskú sochu číslice 2 a striebornú medailu.

Uhnite, prichádza nová jednotka

Socha a medaila majú Bezosovi pripomínať jeho porážku. Súboj dvoch technologických gigantov o prvenstvo v bohatstve už trvá nejaký čas, obaja sa predbiehajú aj vo vesmírnom turizme a v ďalších oblastiach. Šéf Tesly Bezosa v minulosti označil za plagiátora minimálne dvakrát (podľa Forbesu použil na Twitteri emotikon mačky).

Domov
Zdieľať
Diskusia