Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2021, 13:15
Čas čítania 0:46
Ema Stanovská

FOTO: Eddie Hall pred zápasom s „Horou“ z GoT schudol vyše 40 kíl. Je presvedčený, že Björnssona knokautuje už v treťom kole

FOTO: Eddie Hall pred zápasom s „Horou“ z GoT schudol vyše 40 kíl. Je presvedčený, že Björnssona knokautuje už v treťom kole
Zdroj: Eddie Hall/propagační materiál/volně k užití
NEWS ZÁPASY
Uložiť Uložené

Bývalý najsilnejší muž sveta predtým jedával 12-tisíc kalórií denne, dnes už „len“ 6-tisíc.

Britský profesionálny silák a víťaz súťaže Najsilnejší muž sveta 2017 sa na Instagrame pochválil svojou úžasnou telesnou premenou. Upozornil na to portál Ladbible.

Eddie Hall schudol vyše 40 kíl. Pred súťažou Najsilnejší muž sveta vážil 200 kíl, dnes už „len“ 158. „Cítim sa najrýchlejší, najzdravší a mám tú najlepšiu kondičku svojho života,“ napísal v príspevku 33-ročný strongman. Masívnym úbytkom hmotnosti sa nedávno pýšil aj jeho súper Hafþór Björnsson, s ktorým sa mal stretnúť v boxerskom ringu 18. septembra tohto roka. Pre zranenie a následnú operáciu musel Eddie Hall zápas odložiť.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eddie hall - The Beast (@eddiehallwsm)

Domov
Zdieľať
Diskusia