Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. augusta 2021, 8:33
Čas čítania 0:46
Ema Stanovská

FOTO: Najsilnejší muž sveta schudol 50 kíl. Takto vyzerá Hora z Game of Thrones po šialenej premene

FOTO: Najsilnejší muž sveta schudol 50 kíl. Takto vyzerá Hora z Game of Thrones po šialenej premene
Zdroj: Getty Images/Victor Chavez
NEWS
Uložiť Uložené

Hviezda seriálu Game of Thrones znížila svoj kalorický príjem o 4 000 kcal. Björnsson si na bruchu „upiekol“ poriadny pekáč buchiet.

Hafþór „Thor“ Björnsson sa na svojom Instagrame pochválil poriadnou fyzickou premenou. Najsilnejší muž sveta z roku 2018 sa pred boxerským zápasom s Devonom Larrattom dal na extrémnu diétu, počas ktorej za rok schudol 50 kíl.

Z 205-kilového obra, ktorý denne skonzumoval 10-tisíc kalórií, sa stal vyrysovaný muž s tehličkami na bruchu. Podľa portálu Ladbible musel svoj príjem znížiť až o 4-tisíc kalórií na deň. Followeri známeho herca a zápasníka ostali nadšení a v komentároch ho zahrnuli obdivom. „Vyzeráš ako skutočný Viking!“ napísal jeden z fanúšikov.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Zápas s odvekým rivalom prerušilo zranenie

V septembri tohto roka sa mal pôvodne odohrať jeden z jeho najdôležitejších zápasov s Eddiem Hallom, najsilnejším mužom sveta z roku 2017. Zápas nakoniec zrušili pre Hallov odtrhnutý biceps. Ich stretnutie v ringu sa teda odložilo na budúci rok.

Strongman „Thor“ má s Hallom dlhotrvajúci spor, odkedy zraneného zápasníka obvinil, že súťaž o najsilnejšieho muža sveta vyhral podvodom. Jeho nadchádzajúci zápas s Devonom Larrattom je náhradou na poslednú chvíľu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Hafþór Björnsson je prvým človekom, ktorý v rovnakom roku vyhral súťaže Arnold Strongman Classic, Najsilnejší muž Európy a Najsilnejší muž sveta. V seriáli The Game of Thrones si zahral Gregora Cleganeho, prezývaného Hora. Je tiež bývalým profesionálnym basketbalistom.

Domov
Zdieľať
Diskusia