Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2021, 17:07
Čas čítania 0:42
Richard Balog

Justin Bieber prekonal ďalší rekord. Stal sa najpočúvanejším interpretom na Spotify v histórii

Justin Bieber prekonal ďalší rekord. Stal sa najpočúvanejším interpretom na Spotify v histórii
Zdroj: Mega/Contributor
HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Na druhom mieste figuruje The Weeknd so stratou takmer 9 miliónov poslucháčov a tretí je Ed Sheeran. Medzi ženami kraľuje Dua Lipa.

Justin Bieber patrí už od tínedžerského veku medzi najväčšie hviezdy hudobného priemyslu a pravidelne prekonáva rôzne rekordy. Dnes sa stal najpočúvanejším interpretom na Spotify. 27-ročnú superstar mesačne počúva viac ako 83 miliónov ľudí. Ide o maximum, aké kedy umelec od spustenia Spotify dosiahol. 

Odporúčané
Kanye West album Donda nevydal. Spravilo to za neho vydavateľstvo, ktoré dlhé roky kritizuje Kanye West album Donda nevydal. Spravilo to za neho vydavateľstvo, ktoré dlhé roky kritizuje 30. augusta 2021, 9:10

Chrbát Bieber tentoraz ukázal aj ďalším veľkým hviezdam na čele s The Weekndom, ktorý sa nachádza na druhej priečke s počtom 74,53 milióna poslucháčov mesačne. Tretiu pozíciu obsadil Ed Sheeran – 72,41 milióna. Spomedzi žien je kráľovnou tohto rebríčka Dua Lipa, ktorú mesačne na Spotify počúva presne 65,5 milióna ľudí. 

Bieber sa o prvenstvo zaslúžil najmä vďaka poslednému albumu Justice, na ktorom nájdeš množstvo hitov vrátane skladieb Holy alebo Peaches

Domov
Zdieľať
Diskusia