Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2021, 20:03
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Odkedy som ho trafil, stal sa z neho Ace Ventura, vtipkuje Attila Végh na adresu Karlosa Vémolu

Odkedy som ho trafil, stal sa z neho Ace Ventura, vtipkuje Attila Végh na adresu Karlosa Vémolu
Zdroj: Oktagon MMA
OSOBNOSTI ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA
Uložiť Uložené

Slovenský bojovník Attila Végh reagoval na video svojho niekdajšieho súpera Karlosa Vémolu, v ktorom kŕmi svoje zvieratá.

Slovenský bojovník Attila Végh sa v televízii Premier Sport TV v rámci rubriky mapovania sociálnych sietí zabával na príspevku svojho bývalého súpera Karlosa Vémolu.

Český MMA zápasník pridal video, v ktorom u seba doma kŕmi časť svojho bohatého zvieracieho parku. Vémola dlhodobo fanúšikom na Instagrame ukazuje, ako chová aligátory, kenguru, korytnačku či žraloka. 

Attilu video pobavilo, aj keď, samozrejme, v kamarátskej rovine. 

,,Ja som ho poznal aj predtým, vedel som, že je úchylák na ryby. V Anglicku mal obrovské akvárium. Mal aj psa, všetko. Vedel som, že je fanatik, ale nevedel som, že až tak, že chová veveričky a klokany, pavúky a všetko. Odkedy som ho trafil, more, tak sa asi zmenil úplne celý. Si myslí asi, že je Ace Ventura,“ povedal Attila s úsmevom na tvári. „Keď sa mu to páči, je to milé,“ dodal. Zamyslel sa aj nad tým, či Karlos nespolupracuje s výrobcom Pribináčika, ktorého vo videu dáva svojim zvieratám ochutnať. 

Pridal aj krátku úvahu o tom, ako Karlosa pravdepodobne nemajú radi susedia, pretože také veľké množstvo zvierat pri dome musí generovať nepríjemný zápach.  

Domov
Zdieľať
Diskusia