Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2021, 10:25
Čas čítania 1:19
Viktor Kniš

Explovi ukradli oficiálny facebookový profil aj instagramový účet projektu Posledný Follower

NEWS EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Youtuber na dôchodku prišiel o dva dôležité účty aj napriek tomu, že mal dvojfaktorové overenie.

Youtuber Expl0ited sa stal obeťou krádeže facebookového účtu, ku ktorému bol zároveň cez mailovú adresu pripojený aj ďalší, instagramový účet.

Kým oficiálny profil na Facebooku nový majiteľ využil na postovanie viac aj menej praktických videí, nápadov na zveľadenie domácnosti, návodov na tkanie kobercov a tipov pre domácich majstrov, instagramový účet Posledný Follower zmizol úplne a pravdepodobne je nenávratne preč: „Kašľal by som na tento Facebook, ale najhoršie na tom je, že bol k nemu priradený profil Posledného Followera, ktorý ukradli a zmazali.“

Explo tento profil vytvoril na propagáciu svojho komiksu s rovnomenným názvom, ktorý v printovej verzii predáva ako komerčný produkt.

Odporúčané
Instagram si antivaxerov nevšíma, influencerky blokuje. Mali by sa známe osobnosti začať báť, že môžu prísť o svoje profily? Instagram si antivaxerov nevšíma, influencerky blokuje. Mali by sa známe osobnosti začať báť, že môžu prísť o svoje profily? 12. augusta 2021, 9:32
Domov
Zdieľať
Diskusia