Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2021, 10:05
Čas čítania 1:12
Tímea Krauszová

Nicki Minaj a jej manžel Kenneth Petty čelia žalobe. Chceli podplatiť ženu, ktorú sa Petty v minulosti pokúsil znásilniť

Nicki Minaj a jej manžel Kenneth Petty čelia žalobe. Chceli podplatiť ženu, ktorú sa Petty v minulosti pokúsil znásilniť
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy
OSOBNOSTI NICKI MINAJ ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Z pokusu o znásilnenie ho súd uznal vinným v roku 1994. Vo väzení strávil viac ako štyri roky.

Nicki Minaj a jej manžel Kenneth Petty čelia žalobe. Podľa BBC ich žaluje žena, ktorú sa v roku 1994 Petty pokúsil znásilniť. Za tento čin bol právoplatne odsúdený a vo väzení strávil štyri a pol roka.

Nová žaloba sa týka pokusu o podplatenie: raperka žene ponúkla pol milióna dolárov, ak svoje tvrdenie o sexuálnom zločine stiahne.

Peniaze za očistenie mena

Pettyho v roku 2020 zatkli, pretože sa neprihlásil ako sexuálny predátor. Podľa amerických zákonov musí každý človek usvedčený zo sexuálnych zločinov pri presťahovaní tento fakt oznámiť, a to nielen úradom, ale aj susedom (prípadne v práci či v škole, ak to je relevantné, informácia musí byť dohľadateľná). Petty to neurobil, čo sa v USA považuje za federálny zločin.

Prepustili ho na stotisícovú kauciu a v tomto čase sa Nicki Minaj dostala k telefónnemu číslu dnes už 43-ročnej ženy. V čase, keď sa ju Petty pokúsil znásilniť, bola len násťročná.

Domov
Zdieľať
Diskusia