Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2021, 9:40
Čas čítania 0:36
Ema Stanovská

Otec Britney Spears sa vzdá opatrovníctva. Právnici hovoria o veľkom víťazstve

Otec Britney Spears sa vzdá opatrovníctva. Právnici hovoria o veľkom víťazstve
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images
NEWS BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

Majetok aj život americkej speváčky spravoval 13 rokov.

Otec populárnej americkej speváčky Britney Spears sa vzdá správy jej majetku a obchodných záležitostí. Tie má na starosti od roku 2008, keď bola hospitalizovaná v psychiatrickej liečebni. 

Podľa portálu TMZ sa v dokumente uvádza, že Jamie Spears sa rozhodol vzdať opatrovníctva, hoci na to nie je právny dôvod. „Verejný spor s otcom však momentálne nie je v najlepšom záujme Britney Spears,“ uviedli právnici. Spears má v pláne spolupracovať so súdom, aby pripravili riadny prechod k novému opatrovníkovi.

Britney Spears
Zdroj: Instagram/britneyspears

Otec Britney „zožal milióny jej majetku“

„Verdikt nás veľmi potešil,“ povedal právny zástupca speváčky Mathew Rosengart. „Naďalej budeme pokračovať vo vyšetrovaní správania pána Spearsa, ktorý za posledných 13 rokov zožal milióny z majetku svojej dcéry. Otca Britney Spears vyzval, aby „okamžite ustúpil“. 

O ukončenie núteného opatrovníctva sa 39-ročná speváčka snaží už niekoľko mesiacov. Svojho otca obvinila, že kontroluje všetko, čo hovorí a robí, núti ju brať lieky, vystupovať proti jej vôli a nedovolí jej vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa. Fanúšikovia za jej oslobodenie dlhodobo protestovali v rámci hnutia Free Britney.

Domov
Zdieľať
Diskusia