Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2021, 12:15
Čas čítania 0:54
Kamila Šebestová

Influencerka zarába na svojich obrovských ústach. Takmer dva milióny ľudí na Tiktoku sledujú, ako si do nich pchá jedlo

Influencerka zarába na svojich obrovských ústach. Takmer dva milióny ľudí na Tiktoku sledujú, ako si do nich pchá jedlo
Zdroj: Unsplash/Dainis Graveris/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS INFLUENCERI TIKTOK
Uložiť Uložené

Komička Samantha Ramsdell zo svojich veľkých úst spravila výsadu a biznis. Zapísali ju už aj do Guinessovej knihy rekordov.

„Každý by mal oslavovať to, čím sa líši od iných,“ povedala Samantha Ramsdell v rozhovore pre CNN. V jej prípade sú to najväčšie ústa na svete, do ktorých si dokáže napchať veľké hranolky z McDonaldu, tri šišky naraz alebo obrovské majonézové sendviče. 

„Na šírku majú moje ústa asi 14,5 centimetra, na výšku 6,5,“ vysvetľuje komička. V súvislosti s veľkosťou úst Samanthu zapísali do Guinessovej knihy rekordov.

Na Tiktoku ju dnes sledujú takmer dva milióny ľudí. Pravidelne tam pridáva videá, ktorými reaguje na výzvy svojich fanúšikov. Jedným z jej najpozoruhodnejších výkonov je napríklad strčenie veľkého množstva hranoliek do úst. Na začiatku videa si spieva, potom sa natešene pustí do hranoliek. 

„Dokážem si naraz napchať do úst celé veľké hranolky?“ prihovára sa svojim fanúšikom. 

„Poďme to zistiť!“

Následne si hranolky vloží do úst a potom ich po jednej dokladá, aby sa tam zmestili všetky. Za tento počin mala šesť a pol milióna videní. 

@samramsdell5

Reply to @_mars12345728827381 one bite everyone knows the rules! Comment below what I should try next!😬 ##WorthTheWait ##OneStepCloser

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Úspech zožalo aj video, kde si do úst naraz vloží tri šišky. Oslavuje tým americký Národný deň šišiek. 

@samramsdell5

Happy National Donut day! Celebrating by going for 3 donuts😂 @dunkin ##onebite ##PerfectAsWeAre ##BestSeatInTheHouse

♬ Punk Monk - Playboi Carti

Samantha Ramsdell sa najskôr živila ako komička či speváčka. Až neskôr objavila potenciál svojich veľkých úst. Tie ju dnes doslova živia. 

Odporúčané
Variant delta prinášajú na Slovensko najmä mladí dovolenkári. Drvivá väčšina nakazených boli nezaočkovaní Variant delta prinášajú na Slovensko najmä mladí dovolenkári. Drvivá väčšina nakazených boli nezaočkovaní 9. augusta 2021, 10:05
Domov
Zdieľať
Diskusia