Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2021, 20:01
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

4. séria Stranger Things odhaľuje prvé zábery plné gigantických monštier z Upside Down

4. séria Stranger Things odhaľuje prvé zábery plné gigantických monštier z Upside Down
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Na 4. sériu Stranger Things si počkáme ešte pekelne dlho.

Tvorcovia Stranger Things nám už celé mesiace hovoria, že 4. séria bude doposiaľ najlepšia a najambicióznejšia. Áno, presne to počúvame pri každej sérii, no možno im tentoraz aj veríme. Jej výroba totiž trvá už neuveriteľne dlho. Aj napriek tomu, že natáčanie bolo minulý rok vinou pandémie odložené o takmer pol roka, bude celková produkcia a postprodukcia 4. série zatiaľ najdlhšia zo všetkých. 

Odporúčané
RECENZIA: Suicide Squad je plný šialených postáv a akčných scén, no ide o lepší film ako ten s Jokerom? RECENZIA: Suicide Squad je plný šialených postáv a akčných scén, no ide o lepší film ako ten s Jokerom? 6. augusta 2021, 11:00

Sčasti ten dôvod vidíme na prvých záberoch zo 4. série, na ktorých okrem iného spoznávame aj obrovské a nebezpečné monštrum z Upside Down. Ukázal sa aj Hopper (David Harbour), Eleven (Millie Bobby Brown) a vlastne asi všetky hlavné postavy. Možno si všimneš, že tínedžerskí herci rastú veľmi rýchlo a o chvíľu ich už ani maskéri nedokážu urobiť mladšími (seriál stále pracuje s tým, že hlavné postavy sú deti).

Spoločne s prvými zábermi nám Netflix odhalil aj dátum vydania. 4. séria bude premiérovaná na Netflixe v roku 2022. My len dúfame, že to bude niekedy v januári či vo februári a nie neskôr. 

Domov
Zdieľať
Diskusia