Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2021, 16:10
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Demonštranti obvinili Jaroslava Naďa z toho, že vie meniť počasie a zoslal na nich dážď. Minister si z nich teraz uťahuje

NEWS JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Minister obrany Jaroslav Naď si uťahuje z demonštrantov.

„To ten Naď. To on dal rozkaz stíhačkám, aby nahnali mraky nad Bratislavu. Šak nikde inde neprší,“ zaznelo vo štvrtok na demonštráciách proti očkovaniu, vláde a prezidentke Zuzane Čaputovej. Samotný minister obrany si z protestujúcich uťahoval už včera, keď reagoval na otázku autora mémových obrázkov Ceca. Ten sa ho pýtal, či je pravda, že zo svojej pozície dokáže ovládať počasie. 

„Je to pravda! Zajtra hneď po tom, čo zabezpečím pomocou vrtuľníkov lokálne tornádo, plánujem poslať chemikov z Rožňavy vydezinfikovať dezolátov,“ napísal minister obrany Cecovi. 

Olej do ohňa prilial ešte aj obrázkom na svojom oficiálnom ministerskom facebookovom profile, kde zdieľal obrázok, ako vďaka mágii mení počasie. Prirovnáva sa k známej postave z Pána prsteňov. 

Minister obrany Jaroslav Naď sa pred týždňom kriticky vyjadril k účastníkom protestov v Bratislave, ktorí demonštrovali proti očkovaniu a žiadali výmenu vlády. Znepokojili ho najmä zábery človeka, ktorý sa pred Prezidentským palácom kúpal nahý vo fontáne. Nie je vylúčené, že išlo o jedného z účastníkov protestov. 

Odporúčané
Čo by Ukrajina robila so slovenskými stíhačkami Mig-29? Čo by Ukrajina robila so slovenskými stíhačkami Mig-29? 17. augusta 2022, 14:30

„Áno, tomuto hovorím dezoláti. Jasne a otvorene. Toto normálni slušní ľudia nie sú…“ napísal k fotografiám, na ktorých vidno okrem mladého plavca aj desiatky prizerajúcich sa podporovateľov nezaočkovaných. 

Domov
Zdieľať
Diskusia