Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. augusta 2021, 18:52
Čas čítania 0:31
Richard Bonde

Moderátori očkovacej lotérie Marcel Forgáč a Vera Wisterová si za dvanásť týždňov domov odnesú poriadny balík peňazí

OSOBNOSTI OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Ministerstvo financií uzavrelo dohodu s Rozhlasom a televíziou Slovenska.

Očkovaciu lotériu, ktorú bude od 15. augusta vysielať verejnoprávna televízia, bude moderovať dvojica Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Informoval o tom denník Nový Čas. Do lotérie sa doteraz zaregistrovalo viac ako 350-tisíc Slovákov.

Odporúčané
Matovič útočí na vysokopostavenú úradníčku ministerstva zdravotníctva: Verím, že toto tupelo pôjde kade ľahšie svinským krokom Matovič útočí na vysokopostavenú úradníčku ministerstva zdravotníctva: Verím, že toto tupelo pôjde kade ľahšie svinským krokom 4. augusta 2021, 17:18

Moderátori budú výhry vyhlasovať každý pracovný deň desať minút pred 19. hodinou. Každú nedeľu odvysiela Jednotka aj takmer hodinovú šou, ktorú budú moderovať 41-ročná Vera a 49-ročný Marcel.

„RTVS pri výbere moderátorov zvažovala viaceré mená, nakoniec sme sa rozhodli osloviť práve Veru Wisterovú a Marcela Forgáča a sme radi, že našu ponuku prijali,“ prezradila pre denník Nový Čas hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová.

Obaja z dvojice moderátorov by podľa informácií denníka mali počas dvanástich týždňov očkovacej lotérie zarobiť 20- až 30-tisíc eur. Otázne je, či bude očkovacia lotéria dostatočne efektívnym nástrojom na to, aby sa peniaze namiesto zlepšovania zdravotnej starostlivosti oplatilo investovať práve do nej.

Domov
Zdieľať
Diskusia