Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2021, 12:10
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Fico kritizuje Čaputovú za milosť pre muža, ktorý dostal 10 rokov za marihuanu: Mala sa radšej postaviť za Kováčika a spol.

NEWS ROBERT FICO ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Predseda Smeru tvrdí, že Zuzana Čaputová klame a neváži si ústavu, keď podpísala zákon o zvýhodňovaní zaočkovaných.

Robert Fico v čase parlamentných prázdnin zverejňuje na Facebooku video, v ktorom kritizuje prezidentku Zuzanu Čaputovú, pretože podpísala zákon, ktorý zvýhodňuje zaočkovaných v prípade zhoršenia pandemickej situácie.

Podľa šéfa Smeru hlava štátu zradila ústavu. „Opozícia vyzvala prezidentku, aby tento nezmyselný zákon z dielne vládnej koalície nepodpísala. Naopak, namiesto toho, aby ho podala na Ústavný súd SR, lebo takú právomoc má, tak sa rozhodla podpísať ho okamžite, do 24 hodín od prijatia,“ konštatuje Fico s tým, že opozícia sa v súvislosti s novelou na Ústavný súd obráti. Dodáva, že Čaputová sa správa ako „agentka očkovania“. 

Odporúčané
VIDEO: Argentínska šermiarka síce na OH vypadla, ale bude sa vydávať. Tréner ju v priamom prenose požiadal o ruku VIDEO: Argentínska šermiarka síce na OH vypadla, ale bude sa vydávať. Tréner ju v priamom prenose požiadal o ruku 27. júla 2021, 9:41

Šéfovi Smeru prekáža aj to, že Zuzana Čaputová včera omilostila Slováka, ktorý dostal 10-ročný trest za marihuanu. Myslí si, že mala radšej odsúdiť „to, že vo väzbe sedia nevinní ľudia, ktorí sú tam bez dôkazov“. Robert Fico za politických väzňov dlhodobo označuje bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika aj bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara. 

Domov
Zdieľať
Diskusia