Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. júla 2021, 20:06
Čas čítania 0:30
Kamila Šebestová

Jake Paul nosí na krku figúrku knokautovaného Conora McGregora. Chce ho tým vyprovokovať

NEWS CONOR MCGREGOR JAKE PAUL
Uložiť Uložené

Diamantový náhrdelník s figúrkou McGregora kúpil za 100-tisíc dolárov.

Kontroverzný youtuber Jake Paul znovu provokuje. Dal si vyrobiť figúrku ležiaceho MMA zápasníka Conora McGregora, ktorého viackrát vyzýval na zápas. Figúrka zavesená na diamantovom náhrdelníku má hodnotu 100-tisíc dolárov. Jake Paul sa ňou včera pochválil na svojom instagramovom profile. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jake Paul (@jakepaul)

Jake Paul si týmto príspevkom strieľa z McGregora. Vyrobením diamantového náhrdelníka s Conorovou podobizňou splnil sľub, ktorý dal svojim fanúšikom. McGregor je na náhrdelníku vyobrazený v pozícii, v ktorej bol, keď dostal knokaut v zápase s Poirierom. 

Jake Paul, McGregor
Zdroj: Instagram/jakepaul

S americkým bojovníkom prehral Conor McGregor už dva zápasy. V závere prvého kola McGregor zle došliapol a zlomil si píšťalovú kosť. Z ringu ho odniesli na nosidlách priamo do nemocnice, kde podstúpil 3-hodinovú operáciu. Podľa McGregora vyhral Poirier v poslednom zápase nelegitímnym spôsobom, pretože v prvom kole nič nepredviedol. Vo svojom odkaze tvrdí, že sa už cíti úžasne. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MMA Crash (@crashmma)

Odporúčané
Nič pre slabé žalúdky. Brutálne, krvavé bitky končiace sa hrozivými k. o., za ktorými sa však skrýva silná myšlienka Nič pre slabé žalúdky. Brutálne, krvavé bitky končiace sa hrozivými k. o., za ktorými sa však skrýva silná myšlienka 12. júla 2021, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia