Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2021, 21:14
Čas čítania 0:29
Richard Bonde

Polícia opísala zadržanie poslanca ĽSNS Krupu: „Je nepochopiteľné, keď si ľudia vybíjajú zlosť na policajtoch,“ tvrdí Kovařík

NEWS KORONAVÍRUS POLÍCIA SR POLITICI
Uložiť Uložené

Prezident Policajného zboru Peter Kovařík tvrdí, že je neprípustné, aby boli policajti za plnenie svojich povinností nenávidení.

V utorok po šestnástej došlo k incidentu. Poslanec Ľudovej strany Naše Slovensko Peter Krupa počas protestu proti uzavretiu hraničného priechodu Horné Srnie – Brumov napadol príslušníka Policajného zboru.

Odporúčané
Na hraničnom priechode Horné Srnie bol protest, polícia zadržala poslanca ĽSNS Petra Krupu Na hraničnom priechode Horné Srnie bol protest, polícia zadržala poslanca ĽSNS Petra Krupu 6. júla 2021, 18:41

Podľa vyjadrenia polície utrpel dôstojník poranenie ruky. Poslanca ĽSNS hneď po napadnutí policajta zadržali spolu s ďalším členom strany ĽSNS Marcelom Urbanom. Informoval o tom líder strany Marian Kotleba.

„Polícia má situáciu plne pod kontrolou a je naozaj absolútne nepochopiteľné, keď si niektorí ľudia vybíjajú svoju zlosť na policajtoch, ktorí si plnia svoje povinnosti vyplývajúce z uznesenia vlády,“ vyjadril sa k problému prezident Policajného zboru Peter Kovařík.

Polícia Slovenskej republiky žiada občanov, aby rešpektovali pokyny policajtov a nevyvolávali zbytočné konflikty. Tie brzdia úplne všetkých, ktorí chcú prejsť cez hranice, vrátane tých, ktorí ich pre svoje unáhlené konanie spôsobujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia