Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. júla 2021, 10:35
Čas čítania 0:52
Adam Novosad

Chlapík nabehol štvorkolkou medzi ľudí pri Dunaji a vraj si ju začal v rieke drhnúť od špiny. Už ho identifikovali policajti

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Muž v Šamoríne bude musieť policajtom vysvetľovať, prečo vošiel so štvorkolkou priamo do Dunaja.

Štvorkolku si nesmieš umývať v Dunaji. Na bizarný prípad upozornili policajti z Trnavského kraja, ktorým fanúšik poslal fotografiu aj s príbehom o tom, ako medzi ľudí na brehu rieky nabehol chlapík na štvorkolke, aby si ju v rieke vyumýval od špiny.

„Muž na fotke bude toho musieť veľa vysvetľovať nielen šamorínskym policajtom, ale aj pracovníkom odboru životného prostredia,“ informujú policajti v statuse. Na základe fotografie sa im podarilo muža stotožniť, a tak teraz bude musieť odpovedať na otázky, ako mu vôbec zišlo na um, že ísť si umyť štvorkolku do Dunaja je dobrý nápad.

„Nabehnúť so štvorkolkou do Dunaja a ešte medzi ľudí, to je hlúpe. Ale ak si mal aj drhnúť vo vode mašinu od špiny, ako tvrdí svedok, to je mega drzosť,“ konštatujú policajti. Šofér štvorkolky teraz bude musieť vysvetliť, či si svoj stroj v rieke skutočne drhol od špiny pred očami okoloidúcich ľudí, čo bude zaujímať najmä pracovníkov z odboru životného prostredia.

Odporúčané
10 dní, 7 utopených. Ako je možné, že sa na Slovensku zrazu topí toľko ľudí, a čo robiť, ak máš problém vo vode? 10 dní, 7 utopených. Ako je možné, že sa na Slovensku zrazu topí toľko ľudí, a čo robiť, ak máš problém vo vode? 1. júla 2021, 9:36

„Muž je podozrivý z priestupku na úseku životného prostredia, a pokiaľ nepríde k zmene právnej kvalifikácie, skutok pošleme na prejednanie na príslušný okresný úrad,“ uzatvárajú policajti v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia