Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. júna 2021, 9:00
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Loko Loko si v kukle užíva aj horúce letné dni a večery. Je mu jedno, čo sa stane, nikdy sa nezmení

HUDBA LOKO LOKO
Uložiť Uložené

Loko odkazuje fanúšikom, že bez ohľadu na okolnosti sa ako človek nikdy nezmení. Je mu jedno, čo sa stane.

Loko Loko pokračuje v aktivite a po úspešnej spolupráci s Rytmusom na skladbe Kool G Rap vydáva sólo novinku s názvom Jedno, čo sa stane. Aj keď si zachováva svoju tvár, resp. masku, výrazne ubral z plynu a dokázal, že dokáže vycítiť moment, keď chcú jeho fanúšikovia o čosi ľahšiu skladbu na počúvanie. Ide tak o prvý Lokov letný hit, avšak v jeho charakteristickom podaní.

Už tradične sme sa dočkali aj videoklipu, v ktorom sa raper premáva centrami hlavných miest. Keďže je teplo, má rozopnutú košeľu a plavkové šortky, kukla však naďalej zostáva na svojom mieste. Aj v našom dávnejšom rozhovore Loko prezradil, že nemá problém ukázať sa fanúšikom, táto rekvizita však je nutnosťou v prípade klipov a fotení, keďže ide o jeden z jeho charakteristických znakov. 

Odporúčané
Robí iba toľko, koľko treba, žiadne nadčasy. Kali je spokojný flegmatik, ktorému je všetko ukradnuté, pretože má „prázdne vajcá“ Robí iba toľko, koľko treba, žiadne nadčasy. Kali je spokojný flegmatik, ktorému je všetko ukradnuté, pretože má „prázdne vajcá“ 25. júna 2021, 10:36

Loko už má dnes čísla porovnateľné s najpočúvanejšími kolegami, zároveň konečne bude mať možnosť potvrdiť svoje schopnosti aj na živých koncertoch, ktoré sú pre mnohých interpretov rozhodujúce. Ako mu to pôjde, sa dozvieme už o pár týždňov na festivale Hip Hop Žije. 

Domov
Zdieľať
Diskusia