Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2021, 10:36
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Robí iba toľko, koľko treba, žiadne nadčasy. Kali je spokojný flegmatik, ktorému je všetko ukradnuté, pretože má „prázdne vajcá“

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali vydá nový album už o pár týždňov a zatiaľ fanúšikom posiela novinku s názvom Prázdne vajcá.

Kali už uzavrel tvorbu nového albumu a je len otázkou niekoľkých dní až týždňov, kedy si ho budú môcť fanúšikovia kúpiť. Už podľa posledných vydaných singlov je každému jasné, že projekt tvoril z pozície interpreta, ktorý nemusí nič dokazovať sebe ani nikomu inému. Sám sa stavia do pozície veterána, ktorý si prešiel v rape všetkým dôležitým a dnes sa už len zboku prizerá na aktuálne dianie. Keďže má rodinu, nič viac nepotrebuje. 

V podobnom duchu sa nesie aj aktuálna novinka s názvom Prázdne vajcá, v ktorej dáva Kali nadľahčeným spôsobom najavo, že mu je absolútne všetko ukradnuté, pretože je spokojný so svojím životom. Text skladby prináša hneď niekoľko príkladov a konkrétnych situácií, v ktorých sa Kali správa ako absolútny flegmatik. 

Domov
Zdieľať
Diskusia