Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2021, 7:06
Čas čítania 0:37
Tímea Krauszová

Sing 2 bude plný hudby aj hviezd. Bono, Halsey, Pharrell a ďalší si zaspievajú najväčšie svetové hity v novom animáku

Sing 2 bude plný hudby aj hviezd. Bono, Halsey, Pharrell a ďalší si zaspievajú najväčšie svetové hity v novom animáku
Zdroj: Universal Pictures
NEWS SING 2
Uložiť Uložené

Trailer na druhú časť animovaného muzikálu z dielne Universal Pictures je na svete.

Trailer na druhú časť animovaného muzikálu z dielne Universal Pictures je na svete. Preplnený krásnymi vizuálmi, zvučnými menami, no najmä hviezdnym soundtrackom navnadí všetkých rojkov a nadšencov hudby. Sing 2 má premiéru plánovanú na 22. decembra, takže už je jasné, čo si budeš okrem kolied pohmkávať.

Odporúčané
Novinka na trhu sľubuje ženám úľavu od menštruačných bolestí. Vyskúšali sme ich na vlastnej koži, fungujú vôbec? Novinka na trhu sľubuje ženám úľavu od menštruačných bolestí. Vyskúšali sme ich na vlastnej koži, fungujú vôbec? 26. júna 2021, 9:30

Nový príbeh, nové hlasy

Prvý film Sing vyšiel pred piatimi rokmi (na Slovensku v preklade s názvom Spievaj). Hlavná šestica postáv sa vrátila v plnom obsadení, takže opäť si užiješ hviezdny dabing v podaní Matthewa McConaugheyho, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Tarona Egertona, Nicka Krolla a Tori Kelly.

Pridáva sa však Bono, ktorý svoj hlas prepožičal rockovej legende na dôchodku. 

V pozadí muzikálu o hudbe je prirodzene vymakaný soundtrack od autorov ako Drake, Billie Eilish, Alicia Keys, System of a Down, Shawn Mendes, Eminem a U2. Úryvky zaznejú aj v traileri a zrejme to nie sú jediné známe hity, ktoré vo filme budeš počuť.

Scenár a réžiu filmu Sing 2 má pod palcom Garth Jennings.

Domov
Zdieľať
Diskusia