Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2015, 20:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor rapuje z trónu a zároveň v najnovšom videosingli prezrádza, že sa dočkáme albumu Detektor II!

HUDBA
Uložiť Uložené

Sólový počin Detektor s číslom jedna sa tešil veľkému úspechu a my sa dočkáme pokračovania!

Po albume Tetris uzrel svetlo sveta aj prísny a "špinavý" sólový počin Detektor, ktorým Ektor dal všetkým fanúšikom to, po čom túžili. Veľmi podarený nosič prešpikovaný tými najlepšími hosťovačkami fungoval výborne aj na koncertoch, a tak sa Ektor rozhodol pokračovať v nastolenom trende a oficiálne oznamuje, že sa chystá druhé pokračovanie. Ako už býva zvykom, táto informácia je sprevádzaná aj skladbou, ktorá je teda zároveň aj prvým vydaným singlom a hneď aj s vizuálom.

Pracovitý Špeciálbeatz okrem príprav iných veľkých projektov zásobuje produkciami aj zvyšok československej scény a výnimkou nie je ani Ektor, pre ktorého to po prvej ich spoločnej spolupráci bola jasná voľba. Skladba dostala názov Nejsou rádi a perfektne zladený atmosferický videoklip inšpirovaný filmom Eyes Wide Shut od Stanleyho Kubricka. Ten dostal do rúk režisér Jiří Horenský a my jeho prácu môžeme len pochváliť. A ako už býva v Ektorovych klipoch zvykom, nechýbajú ani obnažené slečny. V prípade, že by ste mali záujem zadovážiť si nový merch, správna adresa, kde nájdeš mikiny, batohy či čapice je detektormerch.cz. Teraz si už vychutnajte samotný videoklip.

Späť
Zdieľať
Diskusia