Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2015, 17:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ďalšiu sériu nevysvetliteľných trikov predviedol český iluzionista Strapovi

ZAUJÍMAVOSTI STRAPO
Uložiť Uložené

S naším najobľúbenejším kúzelníkom ľudia odmietajú hrať kartové hry. Teraz už vieme prečo.

Určite sa ešte pamätáte na iluzionistu z Česka, ktorého sme vám pred časom predstavili ako veľký talent. Jeho projekt Revolution of Magic už expandoval aj k nám, teda konkrétne ku Separovi a Tine domov. A keďže až na jednu výnimku zatiaľ spolupracuje výhradne s členmi rapovej scény, tentokrát sa rozhodol osloviť Strapa, ktorý mimochodom chystá nový album Versus. Ale o tom inokedy.

V poradí desiaty diel sa niesol v trochu inom duchu. Prvou výnimkou je, že okrem hlavných aktérov, Strapa a Radka sedeli v miestnosti aj ďalší ľudia, čo je zároveň pre divákov za počítačom ďalší dôkaz o tom, že v žiadnom prípade nejde o dohodu s interpretom. Pozmenený bol tak trochu aj klasický formát. Opäť sa začalo kartami, avšak po prvom triku prišli ďalšie a ďalšie, stále s rovnakým balíčkom. Bc. magician dokázal najprv nájsť Strapom podpísanú kartu. Okej, niekto si možno povie, že to je klasika. Lenže to, čo príde potom, už nevysvetlí len tak hocikto. Aby toho nebolo málo, iluzionista dokázal v Strapovej ruke rozobrať dvojeurovú mincu na dve časti. Ale pozor! Vôbec sa jej nedotkol, takže komentáre o tom, že ju vymenil za svoju berieme za úplne bezpredmetné. Veď posúďte sami.

Späť
Zdieľať
Diskusia