Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2015, 20:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po Separovi pobláznil nenapodobiteľný kúzelník hlavu aj Tine

ZAUJÍMAVOSTI SEPAR
Uložiť Uložené

Žiadne strihy kamery ani vopred dohodnuté podvody sa nekonajú!

Pred niečo vyše mesiacom sme mali tú česť predstaviť vám sebavedomého kúzelníka a iluzionistu, ktorý si hovorí Bc. magician. Do svojho projektu Revolution of Magic si pravidelne pozýva známych interpretov prevažne rapového žánru a ukazuje im svoje schopnosti a vopred naučené triky. Po poslednom diele, kde sa objavil Separ sa Radek Bakalář opäť vrátil na záhradu Kmeťovcov a tentokrát zamotal hlavu dvojnásobnej mamičke a speváčke Tine

Aj keď si mnohí z nás mysleli, že šikovný kúzelník už nedokáže dať viac, boli sme na veľkom omyle. Okrem toho, že vyvrátil ďalšie pochybnosti o svojich trikoch, ktoré ľudia pripisujú strihu, dokázal opäť posunúť latku o niečo vyššie a vyraziť dych ďalšej známej osobnosti. Tina dostala za úlohu vybrať si stranu v knihe. Tá neskôr zmizla a objavila sa v zalepenej obálke schovanej na bezpečnom mieste, kam kúzelník počas predvádzania triku nemal prístup. Neuveriteľné je aj druhé kúzlo, pri ktorom zase raz narobil Radek neporiadok, no reakcia speváčky a slová: "Ty si psychopat" určite hovoria za všetko. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia