Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. marca 2015, 12:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Opulentné sci-fi Tomorrowland s Dr. Housom a Georgom Clooneym láka pestrým trailerom

FILMY A SERIÁLY GEORGE CLOONEY TOMORROWLAND
Uložiť Uložené

Clooney a House sú hlavnými aktérmi fiktívneho sveta budúcnosti, do ktorého sa dostane navonok obyčajná dievčina.

Originálne sci-fi Tomorrowland, v ktorom bude George Clooney spolu s mladou Britt Robertson objavovať tajomné mesto, konečne ponúka druhý trailer s množstvom nových záberov! Čaká nás opulentná „podívaná“ do CGI sveta, v ktorom nie je nič nemožné. Tomorrowland je záhadný svet nachádzajúci sa niekde v čase a priestore, ktoré existujú v mysliach a spomienkach mnohých ľudí. Samozrejme, rad dôjde aj na záporáka, avšak po dnešnom traileri si nie som celkom istý, či ním je práve Hugh Laurie (Dr. House). Režisér Brad Bird (Ratatouille, Rodinka úžasných, Mission: Impossible - Ghost Protocol ) si ho vybral preto, lebo potreboval herca, ktorý dokáže byť veľmi vtipný a zároveň pôsobiť aj múdro. V záberoch nižšie môžete vidieť kopu CGI trikov, vlastne Tomorrowland bude pravdepodobne vytvorený celý v počítači. Doplní ho len pár kulís. Určite sa dočkáme aj humoru, no pôjde hlavne o dobrodružnú jazdu nielen pre najmenších. 

Tvorcovia prezradili, že inšpiráciu hľadali aj v Disney parkoch po celom svete. Snímka má byť akousi reakciou na distopické filmy. Slovenská premiéra je naplánovaná na 21. mája 2015. Hrajú George Clooney (zdá sa, opäť hrajúci samého seba), Britt Roberston, Hugh LaurieRaffey CassidyTim McGrawJudy Greer a iní. Scenár napísal Brad Bird, no pravdepodobne ho výrazne tvoril aj Damon Lindelof, ktorý prepadol v Prometheovi či v Kovbojoch a votrelcoch, no potom to napravil s World War Z či Star Trek: Into the Darkness.

Opulentné sci-fi Tomorrowland s Dr. Housom a Georgom Clooneym láka pestrým trailerom
Domov
Zdieľať
Diskusia