Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2021, 9:46
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Q-Force je superhrdinský tím plný gayov a lesbičiek. Ak ti neprekážajú homosexuálne vtipy, slušne ťa pobaví

Q-Force je superhrdinský tím plný gayov a lesbičiek. Ak ti neprekážajú homosexuálne vtipy, slušne ťa pobaví
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY Q-FORCE
Uložiť Uložené

V septembri dorazí na Netflix zaujímavý animovaný seriál.

Nazývajú sa Q-Force, čo je skratka pre Queer Force, tím plný homosexuálov z radov mužov aj žien. Špeciálny agent Steve Maryweather sa rozhodne založiť vlastný tím LGBTQ+ hrdinov a špiónov po tom, čo dostane padáka práve pre svoj coming out. Jeho nadriadení jednoducho neznesú, že ich špičkový agent je homosexuál. Nová partia nemá predsudky a bojuje proti zločincom bez toho, aby na nich niekto nazeral ako na čudných. 

Odporúčané
Loki je bisexuál už aj v Marvel Cinematic Universe. Ukradol a použil v poslednej epizóde Time Stone a kto je Lady Loki? Loki je bisexuál už aj v Marvel Cinematic Universe. Ukradol a použil v poslednej epizóde Time Stone a kto je Lady Loki? 23. júna 2021, 19:30

Gabe Liedman je jeden z hlavných producentov a nahovorí aj jedného zo špiónov. Na konte má scenár k niekoľkým epizódam seriálu Brooklyn-99. Mnohí z tvorcov a hercov prepožičiavajúcich svoje hlasy postavám sú súčasťou komunity LGBTQ+.

Pôjde o animovaný seriál pre dospelých, v ktorom sa dočkáme takzvaných „gay jokes“, takže ak ti neprekáža homosexuálna orientácia postáv a ich narážky, slušne sa zabavíš. Z prvého teaser traileru to vyzerá slušne. Prvá séria pozostávajúca z 10 epizód dorazí na Netflix 2. septembra 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia