Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2021, 19:30
Čas čítania 1:58
Dominik Vetrák

Loki je bisexuál už aj v Marvel Cinematic Universe. Ukradol a použil v poslednej epizóde Time Stone a kto je Lady Loki?

Loki je bisexuál už aj v Marvel Cinematic Universe. Ukradol a použil v poslednej epizóde Time Stone a kto je Lady Loki?
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY LOKI
Uložiť Uložené

Prinášame ti naše postrehy z najnovšej epizódy Lokiho.

Máme za sebou 3. časť Lokiho, a tak už je určite bezpečné hovoriť o jeho ženskej verzii. Je však nerada, keď ju niekto volá Loki. Preferuje meno Sylvie. Možno si si všimol, že jej jediná magická schopnosť (aspoň z tých, ktoré ukázala) tkvie v očarovaní ľudí (enchantment).

Hrdinka Enchantress s rovnakými schopnosťami z marvelovských komiksov sa v skutočnosti volá Sylvie. Ale myslíme si, že ide skôr o náhodu a Marvel nepredstaví novú postavu tak okato. Je teda Sylvie skutočným Lokim z inej dimenzie alebo ide o celkom inú postavu? 

Odporúčané
Svet Marvelu: prvá časť Lokiho odhalila zaujímavé marvelovské tajomstvá a predstavila kľúčové postavy budúcich filmov Svet Marvelu: prvá časť Lokiho odhalila zaujímavé marvelovské tajomstvá a predstavila kľúčové postavy budúcich filmov 10. júna 2021, 10:11


Ťažko povedať. Zo seriálu máme zatiaľ dojem, že ako mužský Loki, tak ženský Loki môže hrať na toho druhého (a tým aj na diváka) nejakú psychologickú hru. Alebo je jeden či druhý rovno očarovaný. Alebo všetko, čo vidíme na obrazovke, sa deje aj v skutočnosti a v tomto prípade nie je všetko záhadná ilúzia a klamstvo na diváka. Do konca seriálu nám ostávajú už len 3 časti, takže nám tvorcovia už čoskoro vysvetlia a odhalia všetky zvraty a prekvapenia. 

Čo sa zvratov a prekvapení týka, v tretej epizóde zastavil mužský Loki padajúcu budovu a vrátil ju na miesto, kde bola predtým, než začala padať. Nič také však Loki so svojimi schopnosťami (dupľom z čias The Avengers) nedokáže. Vyvstáva tak otázka, či Loki nepoužil niečo iné, napríklad Time Stone, ktorý dokáže vracať čas a objekty s ním súvisiace späť.

Loki
Zdroj: Disney+

Time Stone mohol ukradnúť z jedného zo šuflíkov v kanceláriách TVA, kde boli kamene bezmocné a bezcenné. Je však možné, že len čo sa dostanú do skutočného sveta mimo dimenziu TVA, ich schopnosti sa im vrátia. V tom prípade by však skutočne nebolo bezpečné, aby sa len tak povaľovali po celej TVA, keďže by to niekto mohol zneužiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia