Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2021, 16:36
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Cristiana Ronalda nespoznal ochrankár na štadióne v Budapešti. Musel mu ukázať identifikáciu, aby ho pustil ďalej

Cristiana Ronalda nespoznal ochrankár na štadióne v Budapešti. Musel mu ukázať identifikáciu, aby ho pustil ďalej
Zdroj: Flickr/Oleg Dubyna/volně k užití
NEWS CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Bezpečnostný pracovník pribehol k portugalskej hviezde, aby splnil svoje povinnosti.

Ani hviezda ako Cristiano Ronaldo sa počas pandémie koronavírusu nevyhne predkladaniu identifikačného preukazu. Úsmevný moment sa Portugalčanovi stal krátko pred prvým zápasom portugalskej reprezentácie proti domácemu Maďarsku, keď kráčal po štadióne, ale zabudol sa identifikovať bezpečnostnému pracovníkovi.

Ochrankár si Ronalda všimol, a tak za ním pribehol s požiadavkou, aby mu ukázal preukaz visiaci na krku. Kontrola síce netrvala dlho, ale bezpečnostný pracovník si dôkladne prezrel prednú aj zadnú stranu dokumentu, aby sa presvedčil, či má naozaj do činenia s Cristianom Ronaldom.

Portugalčanovi sa zrejme po dlhom čase stalo, že by ho niekto nespoznal, ale na štadiónoch počas majstrovstiev Európy platia striktné opatrenia, a preto musia mať hráči či členovia realizačného tímu rúška za každých okolností nasadené na tvári.

Odporúčané
Dwayne Johnson sa stal dôvodom číslo 1, prečo milovať Ameriku Dwayne Johnson sa stal dôvodom číslo 1, prečo milovať Ameriku 17. júna 2021, 15:10

Na sociálnych sieťach vyvolal incident pobavené reakcie, avšak väčšina fanúšikov bezpečnostného pracovníka pochválila za dobre odvedenú prácu.

Ani hviezda ako Cristiano Ronaldo predsa nemôže vstúpiť, kamkoľvek sa mu zachce, bez toho, aby ochrankár skontroloval jeho identitu. Iní fanúšikovia sa však smiali, že ochrankár k Ronaldovi pribehol, ako keby ho nechcel vpustiť do nočného klubu.

Domov
Zdieľať
Diskusia