Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2021, 15:10
Čas čítania 0:51
Tímea Krauszová

Dwayne Johnson sa stal dôvodom číslo 1, prečo milovať Ameriku

Dwayne Johnson sa stal dôvodom číslo 1, prečo milovať Ameriku
Zdroj: Flickr/Aarón Sánchez/k volnému užití
NEWS DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

100 Reasons to Love America je jeden z najpopulárnejších rebríčkov z dielne magazínu PEOPLE. Na prvé miesto sa tento rok dostal Dwayne „The Rock“ Johnson.

Dwayne Johnson sa dostal na prvú priečku v rebríčku 100 dôvodov, prečo milovať Ameriku. Zostavuje ho každoročne magazín PEOPLE. „The Rock“ je z nového ocenenia nadšený a vraví, že si ho veľmi váži.

Dôvod, prečo milovať Ameriku

„Je to skvelý pocit. Mal som šťastie, že som v priebehu tých rokov mal kariéru, ktorou som bol požehnaný. Vždy si podobné veci vážim,“ povedal pre magazín PEOPLE počas rozhovoru na Havaji, kde strávil časť svojej mladosti. Johnsona v roku 2016 magazín vyhlásil za najsexi muža na planéte.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

„Bol som len Dwayne Johnson, chlapec, ktorý iba horko-ťažko prichádzal do školy na vyučovanie. Ani v mojich najdivokejších snoch by som si nepomyslel, že by som bol na titulke PEOPLE – a s takým titulom už vôbec nie.“ Filmová superhviezda a úspešný podnikateľ si toto ocenenie váži ešte viac než to predošlé. Vo veku 49 rokov má za sebou fenomenálnu kariéru, v rámci podnikania má okrem spolupráce s Under Armour aj vlastnú produkčnú spoločnosť Seven Bucks či svoj vlastný energy nápoj Zoa.

Odporúčané
Aj muži nosia mejkap a používajú kozmetiku. Povedali nám, aké produkty si kupujú a či sa stretávajú s hejtom Aj muži nosia mejkap a používajú kozmetiku. Povedali nám, aké produkty si kupujú a či sa stretávajú s hejtom 17. júna 2021, 9:30

Počas pandémie sa staral spolu s manželkou Lauren Hashianovou o tri dcérky, mladšie majú 3 a 5 rokov a podľa jeho slov to vyžadovalo veľmi veľa energie. Najviac si na tom váži zápal a pracovitosť manželky, ktorá doma prevzala aj úlohu učiteľky. Lockdown ho naučil väčšej trpezlivosti a ešte viac si cení všetko, čo doma má.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Domov
Zdieľať
Diskusia