Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2021, 7:45
Čas čítania 1:03
Adam Novosad

Mayweather vraj zarobil 30 miliónov dolárov ešte predtým, ako sa vôbec pobil s Loganom Paulom

Mayweather vraj zarobil 30 miliónov dolárov ešte predtým, ako sa vôbec pobil s Loganom Paulom
Zdroj: Flickr/Hasegawa Takashi/volně k užití
NEWS FLOYD MAYWEATHER LOGAN PAUL
Uložiť Uložené

Logan Paul sa obáva, že Mayweather ho bude chcieť v ringu zabiť.

Floyd Mayweather zarobil rozprávkové peniaze bez toho, aby čo i len vstúpil do ringu s youtuberom Loganom Paulom. Dvaja kohúti sa stretnú v boxerskom zápase v Miami na Floride, kde pre nich otvorili štadión Hard Rock Stadium. Napriek tomu, že súboj sa uskutoční až v nedeľu, Mayweather si podľa vlastných slov užíva zarábanie peňazí ako na bežiacom páse, informuje SportBible.

„Idem sa pobiť s youtuberom, ktorý si myslí, že je skutočný bojovník, a dostanem za to šialené peniaze – už som zarobil 30 miliónov len počas prípravy na tento zápas,“ pochválil sa Mayweather novinárom v Miami. Legendárny boxer sa v minulosti postavil do ringu s MMA bojovníkom Conorom McGregorom, ktorého porazil, a tak nadobro odišiel do dôchodku so skóre 50 výhier a nula prehier.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather)

„Toto pre mňa nie je skutočný zápas, je to skutočný zápas preňho,“ komentoval ambície, ktoré Logan Paul prezentuje pred súbojom. Mayweather o sebe povedal, že síce odišiel do boxerského dôchodku, ale neodišiel do dôchodku zo zábavného priemyslu, na ktorom sa stále dajú zarobiť šialené peniaze.

Boxer by vraj mohol v ideálnom prípade za súboj zarobiť dohromady viac ako 100 miliónov dolárov, a tak je jasné, že súhlasil so svojím návratom do ringu najmä pre finančnú motiváciu. Verejnosť sa však spolieha na to, že Mayweather s perfektným skóre 50 : 0 pošle Paula k zemi a fanúšikovia bratskej dvojice Logan a Jake prestanú preceňovať schopnosti obidvoch youtuberov.

Odporúčané
Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom 4. júna 2021, 9:30

Logan medzitým tvrdí, že v žiadnom prípade nejde o exhibičný zápas. „Nie je to exhibícia, aká exhibícia pozostáva z ôsmich trojminútových kôl?“ pýtal sa Logan Paul rečnícky v nedávnom podcaste. Má pocit, že Mayweather ho bude chcieť zabiť po tom, čo mu jeho mladší brat Jake na predzápasovej konferencii ukradol čiapku priamo z hlavy.

Domov
Zdieľať
Diskusia