Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2021, 15:44
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Erik Tresor v novom singli vstáva aj pre pár eur. Vybudovať základy, to stojí aj nervy a čas

NEWS ERIK TRESOR
Uložiť Uložené

Sídliskový raper Erik Tresor pokračuje vo vydávaní singlov, album chce však vydať až budúci rok.

Erik Tresor sa po niekoľkých týždňoch od vydania dvojskladby Fifty fifty/Dejà vu pripomína novinkou s názvom Naplno. Už tradične sa drží zaužívaného vzoru a doručuje úprimný text založený na tom, čo si reálne prežil, a dopĺňa ho o svoj charakteristický prejav ovplyvnený najmä európskym rapom.

Erik je dnes v rámci slovenskej rapovej scény výnimočný aj tým, že svoju tvorbu približuje k ulici, a tak oslovuje fanúšikov, ktorí zanevreli na priveľa moderných prvkov v hudbe. 

Odporúčané
Nikdy nevieš, kto je brat a kto policajt, upozorňuje Erik Tresor. Na sídlisku musíš dávať pozor, čo kde povieš Nikdy nevieš, kto je brat a kto policajt, upozorňuje Erik Tresor. Na sídlisku musíš dávať pozor, čo kde povieš 10. mája 2021, 21:45

V tomto prípade sme sa výnimočne nedočkali sprievodného sídliskového videoklipu, Erik vizuálnu stránku vybavil rozhýbanou animovanou kresbou, nič to však nemení na tom, že do svojej hudby dlhodobo investuje veľa času, peňazí a energie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia