Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. mája 2021, 13:02
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Slovensko v boji o medaily a Česko o záchranu. IIFH glosuje o výsledkoch MS v hokeji 2021 na základe doterajších výsledkov

Slovensko v boji o medaily a Česko o záchranu. IIFH glosuje o výsledkoch MS v hokeji 2021 na základe doterajších výsledkov
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
NEWS MAJSTROVSTVÁ SVETA V HOKEJI 2021
Uložiť Uložené

Medzinárodná hokejová federácia na svojej oficiálnej stránke vtipkuje o možných víťazoch a porazených v rámci aktuálneho šampionátu na základe doterajších výsledkov.

Organizátori majstrovstiev sveta v hokeji si v rámci svojho netradičného formátu Power rankings uťahujú z doterajších výkonov niektorých tímov a na základe priebežného hodnotenia odhadujú, ako by sa mohol šampionát skončiť. Najväčšími favoritmi na top trojku sú podľa IIHF Rusko, Nemecko a Švajčiarsko, rátajú však aj so Slovenskom, ktoré zvíťazilo v oboch úvodných zápasoch, do ktorých nastupovalo ako papierový favorit. 

„Zdolali Bielorusko, nesklonili sa pred Bownsom (brankárom Veľkej Británie – pozn. red.),“ komentujú výkon našich na oficiálnej stránke. Oveľa horšie dopadli „bratia“ Česi, ktorým zatiaľ predpovedajú dvanáste miesto, keďže českému výberu úvod šampionátu nevyšiel.

Odporúčané
PREHĽAD: Program slovenskej hokejovej reprezentácie na MS v hokeji 2021 PREHĽAD: Program slovenskej hokejovej reprezentácie na MS v hokeji 2021 15. mája 2021, 9:30

IIHF glosuje aj na adresu Švédov, ktorí podľahli Dánsku a Bielorusku. V rebríčku odhadov si odnášajú predposledné, 15. miesto a komentár: „Mali by sme deťom povedať o Salt Lake?“ Ide o odkaz na olympiádu v roku 2002, keď Švédi vypadli vo štvrťfinále s Bielorusmi po netradičnom góle z polovice ihriska. 

Posledné miesto patrí Kanade, ktorá prehrala s USA aj Lotyšskom. Dohromady strelili len jediný gól. 

Samozrejme, ide len o snahu vtipne odprezentovať doterajšie výsledky v rámci majstrovstiev sveta, ktoré už stihli priniesť veľa prekvapení. Realita bude pravdepodobne úplne iná, keďže väčšina tímov odohrala len dva zo siedmich zápasov v základnej skupine. 

IIHF
Zdroj: IIHF
Domov
Zdieľať
Diskusia