Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2021 o 17:02
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

VIDEO: Slovák uháňal po diaľnici rýchlosťou 248 km/h. Zahral sa na Schumachera, vtipkuje polícia

VIDEO: Slovák uháňal po diaľnici rýchlosťou 248 km/h. Zahral sa na Schumachera, vtipkuje polícia
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Polícia muža dobehla a vyriešila priamo na mieste. Udelila mu najvyššiu možnú, 800-eurovú pokutu.

Polícia si na Facebooku uťahuje zo Slováka, ktorý po diaľnici uháňal extrémne vysokou rýchlosťou. Vtipkuje, že ide o slovenskú verziu legendárneho pretekára Formuly 1 Michaela Schumachera. Žart polícia vyšperkovala do detailov a k videu zo slovenskej diaľnice pridala zvuk z monopostu.

S cestným pirátom si poradila veľmi rýchlo vďaka policajnej pume, ktorá priestupok 46-ročného vodiča zadokumentovala. „Muž prekročil maximálnu povolenú rýchlosť pri jazde po diaľnici D1 smerom od Levoče na Poprad. Miestami išiel rýchlosťou až neuveriteľných 248 km/h,“ upozornila polícia na sociálnej sieti. 


Previnilca polícia dolapila a vyriešila na mieste maximálnou možnou pokutou vo výške 800 eur. 

Odporúčané
V strane Za ľudí sa chystá výmena šéfky, Remišovú môže vystriedať Kolíková. Konflikt v strane graduje V strane Za ľudí sa chystá výmena šéfky, Remišovú môže vystriedať Kolíková. Konflikt v strane graduje 21. mája 2021 o 14:24

Komentujúci na Facebooku polícii vyčítali, že cestného piráta nezastavila okamžite, ale počkala, kým zrýchli na rekordnú rýchlosť. Rovnako považujú za neprimeranú aj pokutu, ktorá by podľa nich mala byť vyššia. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia