Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2021, 11:15
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Ariana Grande mala tajnú svadbu v Kalifornii. Na komornú udalosť pozvala menej ako 20 ľudí

Ariana Grande mala tajnú svadbu v Kalifornii. Na komornú udalosť pozvala menej ako 20 ľudí
Zdroj: Robin Marchant/Getty Images
OSOBNOSTI ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Jedna z najpopulárnejších popových speváčok sveta povedala svojej polovičke áno v tajnosti. Pozornosti bulváru však napriek tomu neunikli.

Ariana Grande svoju polovičku Daltona Gomeza síce pred svetom neskrýva, s odhaľovaním svojho súkromia to však nepreháňa tak ako niektorí jej kolegovia zo šoubiznisu. Dôkazom je aj minimum informácií, ktoré unikli o jej očakávanej svadbe. Podľa TMZ išlo o komornú udalosť, na ktorej sa zúčastnila len najbližšia rodina. Hostí bolo menej ako 20. 

Odporúčané
Flow si kúpil počas rapového týždňa v Lidli, odkazuje Separ slabším kolegom. Počúvaj jeho spojenie s Egom, Nerieš a Palermom Flow si kúpil počas rapového týždňa v Lidli, odkazuje Separ slabším kolegom. Počúvaj jeho spojenie s Egom, Nerieš a Palermom 17. mája 2021, 21:43

Svadba sa konala v dome Ariany Grande v Kalifornii. Nehnuteľnosť nedávno kúpila za približne 7 miliónov eur od Ellen DeGeneres.

Dalton Gomez nie je človek z prostredia celebrít, podľa zahraničných portálov je úspešným realitným maklérom. 

Ariana Grande sa zasnúbila po približne ročnom vzťahu. Súkromný život jej dlhodobo nevychádzal. V minulosti jej stroskotal dvojročný vzťah s raperom Macom Millerom, ktorý sa neskôr predávkoval liekmi a zomrel. Tesne pred svadbou sa po trojročnom vzťahu rozišla s populárnym Petom Davidsonom. O svojich neúspechoch vo vzťahoch otvorene spieva na posledných albumoch. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande)

Domov
Zdieľať
Diskusia