Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2021, 17:34
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Analytici predpovedajú: Uprostred leta sa na Slovensku zbavíme všetkých opatrení proti koronavírusu

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Analytici z iniciatívy Dáta bez pátosu veria v leto bez opatrení proti pandémii.

V lete by Slovensko mohlo zabudnúť na to, že pandémia koronavírusu existuje. Takýto predpoklad zverejnili analytici z iniciatívy Dáta bez pátosu, podľa ktorých síce pandémia nezmizne, ale epidemická situácia na Slovensku sa v nasledujúcich týždňoch bude vyvíjať natoľko dobre, že vláda bude môcť zrušiť všetky opatrenia a obmedzenia, ktoré platia v súčasnosti.

Odporúčané
Covid automat: v oranžových okresoch sa budeš môcť najesť aj vnútri reštaurácie Covid automat: v oranžových okresoch sa budeš môcť najesť aj vnútri reštaurácie 13. mája 2021, 13:50

Vláda momentálne schválila nový covid automat, prostredníctvom ktorého chce adekvátnejšie reagovať na vývoj pandémie. Dáta bez pátosu na základe nových pravidiel automatu odhadujú, že od 31. mája by sa mohlo celé Slovensko sfarbiť do žltej farby, čo by prinieslo rozsiahlejšie uvoľnenia doterajších opatrení.

Domov
Zdieľať
Diskusia