Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2021, 16:33
Čas čítania 0:47
Katarína Danková

Tieto krásky zabojujú o titul Miss Slovensko 2021

MÓDA MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Práve dnes predstavili finalistky 26. ročníka Miss Slovensko, ktoré zabojujú o hlavný titul vo finále 7. augusta 2021 na obrazovkách TV JOJ.

Aj tento rok sa koná súťaž Miss Slovensko, predstavenie nových finalistiek sa uskutočnilo dnes v doobedných hodinách na tlačovej konferencii. Všetko prebehlo v súlade s protipandemickými opatreniami a všetkých 12 finalistiek s celým tímom bolo pred predstavením otestovaných. 

Odporúčané
Tvár z reklamy si podmanila Slovákov: modelka Bibi Baltovič hovorí, ako sociálne siete zmenili modeling a či sa ním dá u nás živiť Tvár z reklamy si podmanila Slovákov: modelka Bibi Baltovič hovorí, ako sociálne siete zmenili modeling a či sa ním dá u nás živiť 24. apríla 2021, 9:34

Podľa slov riaditeľa súťaže Michaela Kováčika tento rok prišlo do súťaže rekordné číslo prihlášok a na samotné semifinále si pozvali viac ako 100 dievčat. „Finálová dvanástka je veľmi rôzna. Každá z finalistiek je jedinečná a pozbierali sme ich z celého Slovenska. Máte sa teda na čo tešiť.“ Celé predstavenie finalistiek sleduj v tomto videu:

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

V dvanástke finalistiek Miss Slovensko 2021 sú Soňa Matiová (Košice-Čaňa), Barbora Minárová (Banská Bystrica), Sophia Hrivňáková (Banská Štiavnica), Sylvia Šulíková (Bratislava), Gréta Sobeková (Bardejov), Ester Porubcová (Žilina), Jana Vozárová (Púchov), Júlia Ivanová (Prešov), Barbora Matejková (Trenčín), Soňa Vysocká (Košice), Lucia Nováková (Michal nad Žitavou), Lujza Kalčoková (Banská Bystrica).

12 finalistiek Miss Slovensko 2021.
12 finalistiek Miss Slovensko 2021. Zdroj: archív Miss Slovensko/Peter Stas
Finalistky  Miss Slovensko 2021- Sophia Hrivňáková, Barbora Minárová, Soňa Matiová
Finalistky Miss Slovensko 2021- Sophia Hrivňáková, Barbora Minárová, Soňa Matiová Zdroj: archív Miss Slovensko/Peter Stas
Finalistky  Miss Slovensko 2021- Sylvia Šulíková, Gréta Sobeková, Ester Porubcová
Finalistky Miss Slovensko 2021- Sylvia Šulíková, Gréta Sobeková, Ester Porubcová Zdroj: archív Miss Slovensko/Peter Stas
Finalistky  Miss Slovensko 2021 -Júlia Ivanová, Jana Vozárová, Barbora Matejková
Finalistky Miss Slovensko 2021 -Júlia Ivanová, Jana Vozárová, Barbora Matejková Zdroj: archív Miss Slovensko/Peter Stas
Finalistky Miss Slovensko 2021- Lucia Nováková, Soňa Vysocká, Lujza Kalčoková
Finalistky Miss Slovensko 2021- Lucia Nováková, Soňa Vysocká, Lujza Kalčoková Zdroj: archív Miss Slovensko/Peter Stas

Novinkou v 26. ročníku súťaže Miss Slovensko 2021 je nové logo. Ide o refresh starého loga, ktoré sa inovovalo po 15 rokoch súťaže a má do nej priniesť modernejší nádych. ,,Ideovo je nosným motívom krivka, ktorá symbolizuje ladnosť a pohyb. Mojou hlavnou inšpiráciou bolo zostupovanie po schodoch, keď sa vyhlási meno finalistky a ona kráča a my sme všetci v napätí. Schody emočne symbolizujú očakávanie, poradie, ale aj rebríček víťaziek,” hovorí autorka loga Mikina Dimunová.

Anketa:
Vybral si si svoju favoritku?
Áno
Nie
Áno
51 %
1182 Hlasov
Nie
49 %
1138 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia