Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2021, 7:22
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

VIDEO: Elonovi Muskovi sa v skeči s legendárnym Chadom vrátil vtip o Jeffovi Bezosovi. Sleduj jeho herecký výkon

NEWS ELON MUSK
Uložiť Uložené

Majiteľ spoločnosti Tesla a jeden z najbohatších ľudí na planéte bol hosťom v najnovšom vydaní šou Saturday Night Live.

Elon Musk si v rámci svojho vystúpenia v šou Saturday Night Live zahral v niekoľkých humorných scénkach. Okrem iného sa mu podarilo zhodiť cenu kryptomeny dogecoin o približne 30 %, keď v pozícii finančného poradcu vysvetľoval, čo vlastne táto digitálna mena znamená.

Zároveň si zahral aj samého seba, keď ako šéf spoločnosti SpaceX osobne dohliadal na to, ako známa postavička zo SNL Chad zachraňuje kolóniu, pričom sa sama musí obetovať. 

Herec Pete Davidson stvárňuje postavu Chada ako jednoduchého človeka, ktorému nedochádzajú súvislosti a ktorý svojimi hlúpymi rozhodnutiami baví divákov.

Okrem vtipných momentov sme sa dočkali aj referencie na známu situáciu, keď sa v roku 2016 v rozhovore pre BBC Musk tváril, že nepozná Jeffa Bezosa. „Jeff kto?“ pýtal sa majiteľ spoločnosti Tesla. Chad mu to tentoraz vrátil, keď sa ho z Marsu pýtal, kto vlastne je. 

Domov
Zdieľať
Diskusia