Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2021, 19:53
Čas čítania 0:58
Tímea Krauszová

Chlapec, ktorý svojej mame pomohol nastaviť OnlyFans: Podporujem jej rozhodnutia tak, ako ona podporuje moje

Chlapec, ktorý svojej mame pomohol nastaviť OnlyFans: Podporujem jej rozhodnutia tak, ako ona podporuje moje
Zdroj: Pexels / Daria Rem / volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI ONLYFANS
Uložiť Uložené

Mamina si svojimi šteklivými fotkami luxusne zarobí.

19-ročný Leonardo sa chcel svojej mame odplatiť za jej výchovu a starostlivosť a ako milujúci syn podporil rozbehnutie jej novej kariéry. Známej modelke a influencerke pomohol založiť účet na OnlyFans. 

Mamičky na OnlyFans

Lucene Duarte sleduje na Instagrame takmer milión fanúšikov. Hoci jej s nastavením účtu na OnlyFans musel pomôcť jej syn, nie je to jej prvá skúsenosť so šteklivými fotkami. V minulosti pózovala napríklad pre brazílsky Playboy či austrálsky pánsky magazín For Him. „Máme úžasný vzťah matky a dieťaťa. Musím jej rozhodnutia podporovať tak, ako ona podporuje moje,“ povedal synátor pre britský bulvár The Sun.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lucene Duarte (@luceneduarte)

Vraví, že je na svoju mamu hrdý a nemá jediný dôvod, prečo by ju v jej kariére nepodporoval. Vzhľadom na množstvo sledovateľov na Instagrame si môže jeho mama na OnlyFans zarobiť celkom slušne. Nejde pritom o prvú mamičku, ktorá v časoch pandémie presedlala na online kariéru.

Odporúčané
Týmito 5 spôsobmi dnes mladí ľudia zarábajú peniaze na internete. Kryptomeny násobia aj ničia vklady, Onlyfans nemôže chýbať Týmito 5 spôsobmi dnes mladí ľudia zarábajú peniaze na internete. Kryptomeny násobia aj ničia vklady, Onlyfans nemôže chýbať 19. apríla 2021, 8:00

Bývalá členka Atomic Kitten Kerry Katona tiež zarába vďaka svojim eroticky ladeným fotkám na OnlyFans. Pre Sun prezradila, že s fotkami jej pomáha jej 13-ročná dcéra Heidi. „Mamičky majú rovnaké právo ukazovať svoje telá ako hocikto iný. So svojím telom si môžem robiť, čo chcem, keďže patrí mne,“ vyjadrila sa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)

Deti o jej online kariére vedia, a hoci si uvedomuje, že možno takto budú musieť čeliť nejakým poznámkam z okolia, beztak to už robia bulvárne médiá. Vo Veľkej Británii je totiž známou osobou.

Katona si pochvaľuje, že vďaka OnlyFans je finančne samostatná a cíti sa silná. „Moje deti sú s tým v pohode. Milujú tie peniaze!“

Domov
Zdieľať
Diskusia